Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.tecnologicosudamericano.edu.ec/jspui/handle/123456789/323
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | HUMANO, TS TALENTO | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-13T22:00:28Z | - |
dc.date.available | 2022-05-13T22:00:28Z | - |
dc.date.issued | 2021-02 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tecnologicosudamericano.edu.ec/jspui/handle/123456789/323 | - |
dc.language.iso | es | en_US |
dc.subject | SNACKS | en_US |
dc.subject | QUINUA | en_US |
dc.title | IMPLEMENTACIÓN DE UNA ALTERNATIVA DE ALIMENTACIÓN SALUDABLE DE LA EMPRESA SAE A TRAVÉS DE UNA PROPUESTA DE SNACKS A BASE DE QUINUA QUE PROMUEVAN EL RENDIMIENTO MENTAL Y EL BIENESTAR HUMANO EN EL HOGAR PARA EL AÑO 2020 | en_US |
Appears in Collections: | TALENTO HUMANO |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SNACKS SAE OCT 20 MAR 21_.pdf | 3.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.