Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.tecnologicosudamericano.edu.ec/jspui/handle/123456789/313
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | GASTRONOMÍA | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-13T15:57:14Z | - |
dc.date.available | 2022-05-13T15:57:14Z | - |
dc.date.issued | 2020-02 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tecnologicosudamericano.edu.ec/jspui/handle/123456789/313 | - |
dc.language.iso | es | en_US |
dc.subject | MESTIZA | en_US |
dc.subject | TRADICIÓN | en_US |
dc.title | INNOVACIÓN Y COMERCIALIZACIÓN DE PRODUCTOS Y SERVICIOS OFERTADOS POR LA TECNOLOGÍA SUPERIOR EN GASTRONOMÍA PARA EL PERIODO OCTUBRE 2019 - MARZO 2020: MESTIZA: SABOR Y TRADICIÓN | en_US |
Appears in Collections: | GASTRONOMÍA |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MESTIZA OCT 19 MAR 20_.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.